Ungdom qb fodbold øvelser

Oversigt

Når du leder dit hold ned i feltet til slutzonen, vil du være på toppen af ​​dit spil. Uanset om du er i NFL eller spiller dit første års fodbold på skolen, som kvart quarterback, skal du sætte et eksempel, og en måde at sikre excellence på banen er at øve øvelser, gentagne gange.

Knæboremaskiner

De mange variationer af knæøvelser er alle designet til at isolere kaste bevægelsen og sikre ordentlig mekanik. Knæ øvelser bidrage til at udvikle håndled snap og lære korrekt frigivelse. Begynd med begge knæ på jorden og få dine quarterbacks til at knælke fem meter fra hinanden. Sørg for, at spillerne bringer bolden op til en høj position ved øret med begge hænder på bolden. Din albue skal føre armbevægelsen og overdrive opfølgningen. Husk målet er ikke at kaste hårdt, men at arbejde på den rigtige teknik og isolere armen. Når du har udført kaster på begge knæ i ca. fem minutter, skal du udføre samme øvelse på et knæ i fem minutter, og derefter bore det andet knæ i fem minutter.

Circle Drill

Kredsløbet er at arbejde på at kaste på spil. Dette forbereder spillere til udrulningspassager og lærer dem berøring og boldplacering. For at udføre, jog i en cirkel, der spiller fangst. Efter et par minutter går en retning, jog i den anden retning i en cirkel, der spiller fangst. Spillere skal være omkring 10 meter fra hinanden i denne øvelse. En nøgle til denne øvelse er at huske at firkre dine hofter og skuldre til dit mål, før du smider.

Square Release og Follow-Through Drill

Denne øvelse fremhæver opfølgning og lærer kvadrering og det korrekte udløsningspunkt. Har spillere 5 til 7 meter fra hinanden med deres skuldre kvadret til hinanden. Da spilleren gør et pas, skal du følge med og rotere hofterne korrekt.

Drop Drill

Drop Drill lærer spillerne det rette fodarbejde til tre-trins, fem-trins og syv-trins dråber. Dette hjælper hurtigheden af ​​faldet og den korrekte vægtfordeling. Spillere vil starte med at tage et snap og tage et tre-trins dråbe ved at træde tilbage med kastfoden, krydse forfra med den ikke-kaste fod til trin to og til sidst træde tilbage igen og plante med kastfoden. Denne samme drop style bruges til fem og syv trin dråber. Efter nogle få reps for at mestre fodarbejdet, begynder at indarbejde kast i borene. Tre-trinsdråber er til kortere, hurtigere kast, fem trin til mellemdybde og ruter, og syv trin er for dybere eller langsommere udvikling af ruter.